Desperate "House-husband"

Jag är hemma idag, som vanligt, och jag satt och tittade på tv medan jag kollade mejlen. Då kommer Desperate Housewives upp och jag tittar lite, och inser att jag faktiskt är likadan, förutom att jag är kille. Jag är hemma hela tiden, handlar, tvättar, diskar, lagar mat... Shiet!!! Jag vill ju jobba! Vi hemmamän har inga rättigheter!! Argh! =P


Vaxningen...


Nej, jag ljög inte... Det gjorde ont... Men det var kul! :D
En längre version kommer, snart...

Undertecknat
Stoffe


Mycket tankar

Kom precis hem från stan, har varit på jobbmässan. Fick inte mycket svar, men gav CV till ett antal bemanningsföretag, så får vi se om dom hör av sig! :)

Sedan fick jag ett brev också, av ISS, där det står att jag är skyldig massa pengar i obetald semester... Som om jag inte hade nog med problem innan, nu är jag skyldig ungefär en lön... SHIT!

Undertecknat
Stoffe


Morning!

Har precis vaknat, mår lite bättre idag, men vet inte hur bra förrän jag har ätit. Ska i alla fall, hur jag än mår, försöka pallra mig till Stadshuset på jobbmässa. Jag mår inte tillräckligt bra för att jobba, men jobbmässan är bara idag.

Dagen outfit:
Orange/Brun-aktig tröja (Emilio), Jack & Jones
Ljusa jeans (Fishbone), New Yorker

 

Vaxning

Haha, var ju i Norrköping och stannade till innan jag spelade match i Linköping i helgen. Tror jag skrev att jag blev vaxad, men om jag inte gjorde det så kommer bildbevis nu! Det finns video på det hela, men jag väntar lite med den, så håll koll på bloggen nu närmsta dagarna, så får vi se om ni hittar den! =P


Ny design!

Nu har jag en ny design på bloggen, tack C! Du är riktigt duktig på vad du gör!

Sitter och äter frukost nu, har så ont i magen... Får knappt i mig någon mat, jag får försöka dricka mycket istället. Så jäääkla dålig tajming på denna sjukdom, precis när jag fick en ny chans att börja jobba.

Undertecknat
Stoffe


Favorit i repris!


Här komma den!!

Länge sen sist nu...

Hej alla som faktiskt läser, ledsen för att jag inte har uppdaterat på ett tag, har varit ganska hektiskt. Nu ska vi se, jag skrev i onsdags...

Torsdag: Jag var hemma i princip hela dagen, sedan åkte jag på träning. Den gick fantastiskt bra, men det var jobbigt, för jag hade lite ont i magen med tanke på jobb och så. När jag kom hem från träningen var klockan runt halv 11, och då möter D mig i hallen och ber mig raka hans skalle! Jag har aldrig gjort det förut, så det fick gå som det gick. Och jag tyckte det blev bra, men D ville förfina mitt exellenta arbete, för det "var för tofsigt"! Haha, men det är fixat i alla fall :).

Fredag: H och J kom hit och vi slappade. Sedan kom D hem och fixade sig för att åka till Umeå, och det ska jag inte skriva mycket om, eftersom han inte kom ihåg allt. Eller nåt ;). Men på kvällen kom Gnesta-patrullen hit och vi hade en trevlig kväll. Guitarhero, musik, mat, Idol och lite sånt. Sedan spelade jag tecknet med töserna, och insåg vilken dålig förlorare S var ;). Men sedan när det gick bättre och dom vann, så blev hon gladare! Skönt att se att hon kan avsluta på topp... Haha. Dom åkte hem med nattbussen, jag körde dom till Södertälje Syd och åkte sedan hem.

Lördag: Vaknade hyfsat tidigt, gjorde mig i ordning, väckte H som sovit i D:s säng. Vi åt lite, sedan pratade jag med C och hon ville åka med till Linköping och hälsa på sin "bästis", som för övrigt bor med min gamla klasskompis, som jag skulle hälsa på. Passade på att säga hej och träffas lite, när jag ändå skulle spela match i Linköping på söndagen. Vi åkte förbi Norrköping på vägen, och träffade Z och såg hennes lya, stort är det, och fint! Och för att fullborda mitt löfte, vaxades jag... Arrgghh!!! Gjorde sååå ont!! Men nu är det bättre, lent och fint! ^^. Åkte sedan vidare till Linköping och kom fram till T och M runt 6 på kvällen. Vi fick se oss runt, sedan åt vi chili con carne och spelade kort. Vill poängtera också att jag kom tvåa i Alfapet(Major Breakthrough!!!) och vann sedan båda omgångarna i fyrmans-visst. Stolt :D. Innan maten var det lite gnabb mellan husvärdarna, och jag måste berätta vad som hände!
T brukar vara ganska rapp i käften och retas ganska ordentligt med M, och det var inget undantag denna gång. M skulle sedan tända lite ljus för att mysa till det lite...

T: "Måste du tända dom där? Dom är så fula!"
M: "...Din snopp är ful!"

Har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, det blev så skönt skratt, eftersom att M aldrig brukar säga sånt, och det kom från ingenstans! Hur som helst, efter allt så var det dags att sova.

Söndag: Vaknade upp av att M ställde tallrikar på bordet, och det lät ganska högt ;)! Men klockan var ju nästan 10 ändå, så det var lika bra. Åt frukost och satte mig sedan vid datorn och kollade lite. Sedan fick jag sms av Z och hon kunde inte ta sig till Linköping för att se matchen, så snälla jag åkte till Norrköping och hämtade upp henne, och åkte sedan tillbaka. Vi hämtade upp M och åkte sedan till stan för att käka nåt, jag var tvungen eftersom att jag skulle spela match kl 5, samling kl 3 i hallen. Ungefär halv 2 åkte vi in till centrum, och det blev knepigt att hitta nåt att äta, då jag gärna vill äta något med pasta innan match, för att höja min prestationsnivå. Så vi hämtade sedan mat från en kinarestaurant, och åt på en parkbänk vid torget. Sedan var det bara att stressa till bilen och åka till hallen. Kom nästan för sent, men det var ingen fara, för laget satt fast i bussen, ofrivilligt! Materialar-Johan var och kollade upp vart vi skulle gå, och då brukar vi stanna på bussen. Men det tog ovanligt lång tid, så jag hann dit i alla fall :). Sedan var det match, spelade riktigt bra, och vi vann med säkra 10-3, mot ett ungt och orutinerat Linköping som bestod av mest juniorer. Sedan efter matchen var det bråttom, men det kunde vissa inte acceptera. Att försöka hinna hem på 1 timma och 30 minuter är svårt, speciellt när det är 16 mil. Dock fick jag köra lite för fort, men det gick. Därefter åkte jag hem och sov.

Idag: Skulle upp och testa på första dagen som personlig assistent. Vaknade med en konstig känsla i magen, men tänkte inte mycket på det. Åt frukost, och sedan kände jag hur det bubblade i kistan. Gick inte för att gå på toa, och fick vända ansiktet till istället. Är magsjuk idag, har inte fått behålla mer än middagen som jag just ätit. Och det gör ont i magen just nu, så jag är orolig. Men ska försöka behålla det. Äta soppor, dricka te och ta det lugnt.

Tack för att du skötte om mig i morse! =)

Undertecknat
Stoffe

Vill ni kommentera så skriv gärna namn!

Jag uppskattar alla kommentarer som kommer, dock är vissa dåliga på att skriva namn! Jag vill gärna att ni skriver, för då kan jag lättare ta till mig :).

Bara en tanke sådär ! ^^

Undertecknat
Stoffe

Jag har läst...

Jag har läst din blogg... Och för att besvara frågan: "Hur blev det såhär?", som du ungefär frågade dig, så har jag svaret i min hand:

Du måste inse att du överreagerat på festen, annars kommer detta aldrig lösas. Det är där problemet ligger. Du överreagerar alltid, och anser att jag har gjort det värsta du kan tänka dig. Där är problemet! Och dessutom, du kanske bör kolla alla fakta innan du antar något.

Om detta inte löser dina problem, får det vara. Detta inlägg är riktat till dig, så förstå att du måste svälja stoltheten och be om ursäkt. Annars vill jag inte ha med dig att göra.

Undertecknat
Stoffe

BIRD!!

KOLLA FFS! SÅ GÅR DET NÄR MAN HAR TRÅKIGT!

http://www.youtube.com/watch?v=oOFGH8ctiGE


Undertecknat
Stoffe, J och H!

Bird, bird, bird... BIRD IS THE WORD!!

Haha, Family Guy i all ära, H dyker upp och sjunger bird, bird, bird... Osv... Och jag frågar vafan det är han sjunger på, och så visar han mig... Oh my f*cking Allah!! Så jäkla rolig låt!
Kolla in den!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184

Vad har hänt idag då? Jo, skulle ju upp och springa idag, men hade verkligen inte orken för det.. Satte klockan på 9, men vaknade kvart i 11. Tror jag är psykiskt utmattad. Men det är skönt att jag klarar mig i alla fall! Drömde dock en ganska mystisk© (:D) dröm. Hon finns överallt just nu, vet inte vad det betyder.. Dock ska jag inte fundera så mycket, har annat att ta tag i först.

H och J är här nu, jag och H har lagat mat, och så äter vi. Sen ska J diska (idag igen). Han borde dock inte klaga, eftersom att han får gratis mat! Haha, snyltaren måste jobba för't. :)

Ikväll är det fotboll också, heja Malta!!! :D:D. Hoppas dom kan göra sitt första mål i VM, dock inte troligt. Men vi kommer ha en mini-Sverigekväll här, i all ära. Foton kommer på Facebook senare. ^^

Undertecknat
Stoffe


Love is in the air

Det ryktas om att någon närstående har känslor för någon, ska inte säga för mycket nu, personen i fråga kan bli arg. Men du vet vem du är! ;)

Sitter och skriver med E på msn, funderar på att hälsa på i helgen när jag ändå åker ner dit. Kan bli kul, dock ingen dricka för mig, match också! :)

Nu blire Scrubs, en rostmacka och lite nyponsoppa! :D.

Undertecknat
Stoffe


SSK - Frölunda

Nu är det kvälla, ska till gamla goda Pershagen och kolla hockey med far och J. =)
Förhoppningsvis kan dom vinna eller åtminstone göra mål. Vore kul för en gångs skull ;).

Har även fått en rejäl självförtroende-boost idag, när jag stod upp för vad jag inte gjort fel. Kändes skönt. Jag vill ha en rejäl ursäkt för hennes beteende, det är det jag vill ha. För det där är inte okej. Om jag inte har gjort fel, så tänker jag INTE be om ursäkt för något. Så det finns inget prat att förvänta sig, om man inte inser vad man gjort.

Nu bär det av, D diskar upp efter maten som jag lagade, och J åt ;). Haha, men som sagt, heja SSK, nu kör vi!!

Undertecknat
Stoffe

Kan vara något på gång!

Idag skulle jag på anställningsintervju på ELMA, som är ett företag som rekryterar personliga assistenter. Ställde klockan på 08:00, men jag var så fruktansvärt trött i morse... Satte på snooze hela tiden, och gick upp 08:45 istället. Men jag är så tröööött, dock sov jag bra i natt, vilket var skönt. Känns bra att jag äntligen står upp för mig själv, när jag inte har gjort något fel så ska jag heller inte be om ursäkt för något. Och det kommer jag stå fast vid!

Intervjun gick bra, han sa att han skulle kolla upp några brukare* som kunde vara en möjlighet för mig, och höra av sig senast nästa måndag. Sedan hörde han av sig en timme senare, så jag antar att det är bra :). Så nästa fredag visar det sig om det fungerar. Äntligen börjar det hände något, hoppas verkligen på detta, att det ska passa mig!

*Personer som behöver hjälp av personlig assistent. Ungefär som "Kund".

Undertecknat
Stoffe


After bulk!

Ja, precis som det låter, hemma från "uppbulkningen" på träningen. Känner att jag börjar komma igång med innebandyn igen, även gymmandet. Så det är kul! Skotten sitter inte riktigt där dom ska ännu, men jag hoppas att det beror på att jag förra säsongen och fram till Seriestart spelade med en Unihoc Curve 95 cm, och sedan var tvungen (PGA SPONSORAVTAL) att byta till en Zone Rock 102 cm... Ovant som faaaan!

Hemma nu, D har varit hos H och hjälpt till med virus på datorn. Gulligt, D... Gulligt... =)

Nu blir det mackor, funderar på rostmackor med dansk salami, prästost, gurka och en salladsbit. Vad tycks? =)

Undertecknat
Stoffe


Evening



Färdigäten! Mycket mättande var det, men allt gick ju åt i alla fall! Nu tittar vi på Overhaulin', och D brister besviken ut i ett flämt: "Va?! Ska dom ta den DÄR bilen? Vad är det för fel på den?". Jag garvar till och sen är det inte mer med det. Dock kommer en till besviken kommentar... Och den är sann, skön och fruktansvärt cynisk:

D: "Varför är det alltid så i USA, att alla tjocka män har skitsnygga fruar?.... PAUS..... Eller det kanske bara är för att dom alltid visar tjocka kändisar, för dom har ju snygga fruar..."

Jag: "............AAAAHAHAHAHAHAHA!!!"

Underbart!
Snart bär det i alla fall av till träning, mellan 19:00-21:00, starting with some gym-time. Sköönt, för jag är helt slut i kroppen efter lördagens heta tillställning. Nu kör vi!

Undertecknat
Stoffe


Now its done...

The casa var i dålig form efter helgens bravader, men D-gubben städade golv, och jag fixade disk och flaskor. Nu är det klart i alla fall, och man kan äntligen andas vanlig luft i huset! ^^

Känslorna idag... Ja, vad ska man säga. Jag känner mig tom, vilket är en förbättring sedan igår. Hellre tom än arg och frustrerad. Så jag går bara runt och undrar: Vad fan hände egentligen?

Dags att förbereda maten, köttbullar och makaroner, kanske borde handla imorgon :P. Vad blir det då? Jo, något som både jag och D har svårt att säga: Potatiskroketter och karrékotletter.. Det blev bara: Potatiskatll... kotkett.. äsch... POTATISKOTLETTER OCH KARRÉKROKETTER!!!

Undertecknat
Stoffe


En ny dag väntar

Jaha, då är man uppe igen, en enorm disk väntar dock. Städningen fixade D igår! Skönt! Tak so myket! ^^

Sovit lite mer inatt, somnade dock vid 4, och har väl slumrat till och från. Det är jobbigt, det är det. Speciellt när man oroar sig över jobbsituationen, innebandyn och annat samtidigt. Men ibland måste man ta tag i sig själv och bara köra. Oops! Mackorna klara. Smör, ost och marmelad, länge sen det var jag hade det. Det kör vi på! :D

"Att fela är mänskligt, men att älta är bara jävligt muppigt!"
Christoffer Ericsson, alkoholpåverkad

Undertecknat
Stoffe

Jag vet svaret.

Du tror att du är den enda i denna situation som blir sårad. Men att ständigt och jämt få höra att allt man gör är fel, är mindre stimulerande. Vakna för fan. Du inser ju att jag bryr mig, annars hade jag ju inte startat upp en förbannad j*vla blogg, eller hur? Om jag nu är så viktig i ditt liv, varför kan du inte själv ta dig i kragen och kontakta mig, istället för att skriva att jag är ett svin som inte kontaktar dig? Du sa orden, och detta är ordagrant: "Jag vill inte se dig mer" och "Gå härifrån, jag vill inte prata med dig". Jag är full av respekt, och tänker inte tränga mig på. Men är det något jag lärt mig om motsatta könet, så är det att man tydligen aldrig ska lyssna på vad dom säger, för dom menar tvärtom. Men det är svårt att alltid tänka så, för vad händer om du faktiskt någon gång säger att jag inte ska prata med dig mer, och du verkligen menar det? Då kommer jag ju inte lyssna.

Du vänder mina egna vänner emot mig, genom att förklara att jag gör fel, men du är så jävla full att du inte inser vad du säger. Du förklarar vilken dålig person jag är som inte bryr mig, men vad har du gjort? Det säger du inte. Nej, för du vill ju ha uppbackning från personer som du inte känner, för då har du rätt. Jag orkar inte med detta längre. Sluta snacka skit om mig framför mina vänner, annars kan du dra. Och en sak till är värd att upprepas. Vill du reda ut något, får du fanimej ta dig i kragen och be om ursäkt för ditt beteende igår, för den svartsjuka du visade för ingenting, äcklar mig.

Undertecknat
En mer förbannad Stoffe

Jag mår så jävla illa...

Ont i magen, huvudvärk, spytt har jag också gjort. Vad faan är det som händer med mig?! Går ner i vikt, är aldrig hungrig, spelar inte bra innebandy, dömer inte bra, vill bara bort...

Det är konstigt... Att hela tiden få höra att man inte bryr sig, att man inte ställer upp... Men vem är det som spyr? Ja inte FAN är det du i alla fall!

Sarah Isaksson, du är en underbar människa. Du förstår mig precis, du säger det jag tänker, och jag har inte ens bett om ditt stöd. TACK! Guldstjärna i kanten!

Undertecknat
En fruktansvärt illamående skitstövel(tydligen)

Stort tack!

Tack alla ni underbara människor som kom och festade här under Sverige-kvällen!

ZLATANA-PERKELE!


Jag visste det, innerst inne...

Jag gick i tankarna hela dagen, men jag ville att hon skulle få komma. Det skulle bli en rolig fest. Men det finns ju egentligen bara ett alternativ i det här fallet. Bjud henne inte. Det blir bara problem.

Det hade inte spelat någon roll vem det hade varit. Det kunde lika gärna varit en transvestit. Om någon gillar mig mer än en vän, så stöter hon bort den. Enkel matematik!

Jag inser ju det nu, att jag vetat det hela tiden. Jag har hela tiden försökt tränga bort tankarna; "Det går inte att vara vän med sitt ex så kort efteråt". Jag har försökt, och försökt. Men det går ju bara inte. Svartsjukan vinner alltid, alltid.

Undertecknat

Stoffe


Varför bryr jag mig?

Jag vet att jag bryr mig, och jag har alltid gjort det. Dock(!) orkar jag inte med att ständigt, om och om igen försöka gottgöra något jag inte gjort fel. Jag har inte ork eller tid att lägga ner kraft på detta nu, speciellt inte när man gör som man gör. Jag har andra fokus i mitt liv just nu, såsom att kunna betala hyra, som att komma på fötter både psykiskt och fysiskt igen. Har gått ner i vikt (för första gången!) sedan allt detta började. Vägde för 1 månad sen ungefär 79 kilo. Nu väger jag 71...

Jag vet inte vad som händer med mig. Ingen kraft, ingen vilja, ingenting. Och när jag äntligen trodde att jag började hitta tillbaka, vad händer då? Jo, då har jag gjort fel i att umgås med folk som gillar mig. Orkar verkligen inte bry mig mer, jag har bara en sak att säga: Jag bryr mig, men just nu vill jag inte se dig mer, för du krossar mig med din svartsjuka.

Jag har alltid brytt mig, och om det finns något hjärnkontor bakom all denna svartsjuka, kan man se det. Små gester, känslor, blickar, ord, gärningar, inbjudningar, respekt och framför allt ånger! Men inget biter ju. Så ärligt talat, felet ligger inte hos mig. Nej, jag har ett eget liv att leva nu, och jag vill tacka alla mina underbara vänner, speciellt ni få utvalda som alltid ställer upp för mig, backar upp mig, när detta (ALLTID) händer. TACK!

Over and out...

Stoffe


Vad är okej?

Jag har just haft en mystisk natt... Har legat sömnlös över någonting som egentligen inte borde uppstått. En fest är till för att man skall ha kul, inget annat. Alkohol påverkar kroppen på olika sätt. Jag blir mer högljudd, har roligare och vågar skämma ut mig mer. Dock finns det personer som faktiskt inte klarar av att hantera situationer under påverkan...

Att vara tillsammans med någon är helt och totalt underbart, i alla lägen. Men ibland kommer man till en viss punkt i livet där man bara måste ta hand om sina egna behov. Jag har hamnat i den fasen nu, precis som några andra också gjort. Jag har länge kollat på en lägenhet för att kunna bli självständig, och bygga upp mitt eget liv. När jag sedan hittade ett jobb som var riktigt bra, både ekonomiskt och arbetsmässigt, så hittade jag mitt hem. Flyttade inte så långt efteråt hemifrån till en 2:a precis bredvid det jobb jag gillade så mycket. Sedan kom smällen...

Uppsagd på grund av arbetsbrist.

Vad gör jag nu? tänkte jag... Jag står här med en grymt härlig lägenhet och har precis torskat det jobb som fått mig att må så bra, och det som faktiskt tillät mig att flytta. Jag har i min hand en räkning på många lappar, men som ej kan betalas utan lön. Jag mådde så fruktansvärt dåligt första veckan, dock försöker jag febrilt komma på fötter igen. Söker jobb, skriver CV, kontaktar möjliga släktingar och vänner för råd och kanske en praktikplats eller vad som helst för att kunna få ihop till hyra och mat. Då hittade jag ett jobb som verkade kul, dock kvällstid. Jag förhandlade med arbetsgivaren och lyckades lösa det med innebandyträningarna jag har, som är en mycket stor del av mitt liv. Dock kvarstod ett större problem... Jag behöver pengar omgående, och denna lön betalas ut i efterskott, och är dessutom "Endast Provision". Detta hade jag inte alls tagit med i beräkningarna, och insåg efter knappa 2 veckor att jag inte tjänat några pengar alls i September. Detta betydde att jag faktiskt inte skulle få några pengar över huvudtaget förrän i November, hur mycket jag än jobbade. Detta eftersom att det jag då jobbar ihop i Oktober inte kommer förrän en månad efter. Detta blev problem, men jag tänkte: "Jag dömer ju innebandy, så jag fixar ihop lite pengar ändå!..." WRONG! Arbetstiderna krockade med matcherna, vilket gjorde att jag var tvungen att avsluta det jag påbörjat och faktiskt försöka hitta något annat jobb, samtidigt som jag sliter häcken av mig för att få ihop till hyran via dömningen.

Ovanpå detta enorma problem med min situation, så drabbades ju innebandyspelandet. När man inte mår bra psykiskt så blir man inte bra på planen heller. Jag gick ner mig rejält och det bara sket sig i allt jag gjorde på banan. I och med det så blev jag bänkad, och mådde ännu sämre of course. Men som om detta var nog då? Nej, självklart inte. Som vi alla vet spelar ju det sociala livet också in, och det är detta som jag vill komma till med denna text.

Jag hade varit tillsammans med en tjej i ca 2 år, och det är nyligen. Vi bråkade extremt mycket om allting, och jag har en stor del i det hela. Jag gjorde ett misstag för två år sedan på något som kallas för "Stadium Sportscamp". Ett idrottsläger för barn, och jag är ledare där varje år. Under avslutningsfesten för två år sedan satt, vi lite yngre, kvar i festvillan när alla andra drog ut på stan. Vi drack en del, och sedan var det någon smart jävel som kom på att vi skulle köra "Sanning och Konsekvens". Jo, så är det. Och vi satte igång, påverkade som vi var, och det ballade ur. Killar kysste killar, tjejer kysste tjejer, folk sprang nakna... En lyckad humorkväll helt enkelt. Dock var det så att jag egentligen inte skulle vara med, men man fick inte se på om man inte var med. Så jag tänkte att det är väl ingen big deal, det är ju en lek. Så jag fick kyssa en del killar jag med, men fick då även "nöjet" att bli kysst av kvällens pingla(NOT). En för mig väldigt MINIMALT attraktiv kvinna, som också hon hade fått i sig en del sprit. Det var även hon som sprang naken sedan, men det förtäljer inte historien. Hur som helst, detta tänkte jag inte på förrän ett och ett halvt år senare, då jag, två kompisar och min flickvän och hennes kompis satt och åt bakis-mat på Kebab House. Då började vi prata om Sportscamp och sedan slank det ur mig. Ett fel ordval, så var hela livet förstört. Jag sa "Och hon hånglade ju med alla, även mig!".... Jo.. jag sa hånglade... Det som varit en fruktansvärt äcklig upplevelse redan då på festen, blev ju inte bättre av att jag fick höra att jag varit otrogen och att jag är en hemsk människa. Jag vet att jag gjorde fel, och jag ångrar mig, men man kan inte älta allt i 45 år till. Det går inte. Hur skulle det se ut om varje människa blev ständigt påmind om allt man gjort fel i livet, vare sig det var igår eller för 4 år sedan?

Jag säger såhär: Ordet förlåt, uppfanns på grund av en anledning. Man måste kunna förlåta, annars skulle inte ordet existera! Som en vis engelsman en gång sa; "Forgive and Forget". Mycket vis!

Då kommer jag till kvällen som då skapade mer än jag hoppats på. Igår hade jag och min nuvarande roommate (Han flyttade in för att hjälpa mig med ekonomin och för att det blev enklare för honom) en inflyttningsfest med Sverige-tema i samband med fotbollsmatchen mellan Sverige-Danmark. Detta tänkte jag kan vara en rolig grej för bekanta och såg fram emot det ordentligt.

För att ytterligare förtydliga min nuvarande sociala situation, så vill jag påpeka att det är nu ungefär 3 månader sedan jag och mitt ex gjorde slut för att det inte fanns någon tillit från hennes sida, och hon är väldigt svartsjuk i och med att jag gjort detta misstag för två år sedan. Vi har kommit överrens att vi ska vara vänner, fokusera på vårat eget och se vad som händer i framtiden, men vi fungerar inte tillsammans just nu. Dock har det hänt saker sedan vi gjorde slut, men vi har pratat ut om det och vi har båda två lika stor del i det hela. Jag vill också lägga till att exet i fråga faktiskt träffat fler killar än jag har träffat tjejer, under denna tid, då jag ABSOLUT INTE ens haft tanken på att träffa någon, i och med allt som går skit just nu. Men det spelar tydligen ingen roll. Jag bjöd in henne till min och min roommates fest i hopp om att ha kul. Jag bjöd även in andra personer, och då även personer av det motsatta könet som faktiskt har lite känslor för mig. Detta var ju tydligen helt okej, fram tills att jag full och livsglad, började dansa... Jag dansade mellan två tjejer, varav en då är denna nyss nämnda. Detta ser då exet och vips så var kvällen förstörd. Det är tydligen inte okej att dansa med folk av motsatta könet, heller inte att sitta bredvid någon i soffan. Men det som tydligen är okej, det är att trycka ner mig för något jag ej gjort fel. Jag hade skitkul igår, och det står jag för. Inget har hänt, jag har festat, men nu vill exet inte se mig mer, om jag inte kommer till henne och pratar ut, och säkert ber om ursäkt. Så med denna text vill jag idag säga: Vill du ens ha mig som vän längre? Och måste jag då leva i celibat, avskilt från personer av motsatta könet i resten av mitt ruttna liv? Eller måste vi skiljas åt som ovänner, för att du inte klarar av att hantera situationer som uppstår? Jag älskar dig fortfarande, det är inte konstigt, så länge som vi delat ett liv. Och jag tycker om dig väldigt mycket. Men det är just dessa saker som drar ner mitt gillande, till en ganska obefintlig nivå. Jag klarar inte av att du är så fruktansvärt svartsjuk, även om jag gjort misstag i tidigare skeden. Jag vet det, och ordet förlåt har uppenbarat sig flera hundra gånger, och dessutom på bedjande knän. Jag respekterar att du reagerar så, FÖR STUNDEN! Men att älta detta som egentligen inte är en så stor grej, så länge som jag kommer få leva med det, det är inte sunt. HUR FAN SKA JAG KUNNA FÖRTJÄNA ETT FÖRTROENDE OM JAG INTE ENS FÅR CHANSEN?

Jag har läst din blogg, jag vet hur du mår. Men hur mår jag?

Avslutande ord: Vill man lita på någon, då ger man denne chansen. Vill man förstöra sina chanser hos någon, då ältar man allt fel i oändlighet.

Undertecknat Stoffe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0