Pershagen, vara-med-far-dag och premiärdopp!

Hej hallå dagboken!

Jag var idag först på jobbcoachträff, och gick igenom lite blandat. När jag var klar där så ringde min mobil! (trodde jag), men det var bara påminnelse om att köpa sylt! Så jag gick till bussen och åkte hem med en fet syltrulle i fickan. Undra vad folk tänkte...

Den är i nedre fickan, inget annat.



Därefter så tänkte jag att jag inte spenderat så mycket tid med min farsgubbe, så jag köpte mig en ananas och drog ut till pershagen. En öppnad dörr och frasen; "Hej far, vi ska äta ananas du och jag!" gick väl hem. Funderar på att ändra om den lite, och använda på krogen :P. Haha, skämt å sido så bestämde vi oss för att först äta lite mat, så pappa bjöd på stekt falukorv och stuvade makaroner, och en sallad som heter duga. Mums!

Påföljande timmar blev dock en chock, för då blev det sola(som jag inte gjort ordentligt i år ännu) och även bad! Första doppet i år! Woho! Och vi bestämde oss för att göra en bildsekvens av det. Men jag lägger upp lite aptitretare här, så får ni fråga om ni vill se resten :). Många bilder blev det!

FarsgubbenBåtenBryggan och vädretBomben!Efteråt, svinkall


Det var kallt, men det var otroligt välbehövligt!! :D.



Undertecknat
En premiärdoppad stolle!

Mycket som hänt

Kära dagbok.

Jag har varit ganska mycket upptagen sista veckan. Mycket som hänt, som jag känner går före en blogg. Jag ska uppdatera er lite:

- Firat Linda på hennes, egentligen inte, födelsedag. Anlände i Bagarmossen, blev mött av Paulina och Linda, och gick sedan hem till hennes lägenhet. Grillen fick jag bära upp direkt, trots att det fanns andra starka män redan på plats. Men men, möttes sedan av vänliga ansikten uppe i lägenheten. Alexander Aronsson, Gustav Persson, och två tjejer vid namn Jossan och Veronica. Det blev fotboll på tv, lite kungligt bröllop, grillad mat, och sen någon form av konstig saning och konsekvenslek, som slutade med att båda herrarna fick någon form av napp. Inga namn nämnda, så Alex och Gustav kan inte bli arga! :P.
- Dagen därpå bar det av hemåt, detta för att bli upphämtad av mor och far och mormor, för att spendera sen lunch på Barolo i stan. Jag tog mig en pasta med havets läckerheter, mycket gott. Därefter hämtade vi upp Alexandra och drog oss upp till Heron City för att kolla på Robin Hood. Den var okej, lite mycket krig dock.
- Imorgon ska jag upp tidigt för att åka med Bo på provturen. Jag ska sommarjobba på Astra (Eller egentligen ISS, men det är inne på Astra), och jag åker till Sportscamp två veckor sen, så jag måste lära mig turen jag ska köra. Så det ska bli kul att komma igång igen.
- På onsdag kommer kära Camilla hem till Sverige, och på torsdag ska vi leka HEEELA dagen! Förutom att jag sen ska till Pershagen på kvällen och lämna Joels bil, och sen åka tåget till Norrköping, där min midsommar kommer firas. Åker redan på torsdagen, i hopp om att hinna träffa Foffe lite också, det skadar ju inte!
- Sen är jag på Sportscamp till den 10:e juli, och den 11 juli blir det fotbollskväll hos Moster Karro! Och brölloppet är nära nu, den 17 juli blir dom make och maka. Ska bli så trevligt att se! :)

Undertecknat
En tidigt sovandes Chrillestoffer

Sen kväll

Jag mår inte så bra, men det blir lätt så när man tänker för mycket. Har precis kommit hem från en grymt rolig kväll, men som sagt, man ska inte tänka...

Undertecknat
Tillbakablick...

Jobbcoach, pannkakor och heron city

Idag har det hänt massa roligt! Började med att möta min jobbcoach kl 10:00 och snackade igenom hur det går med sökandet och så. Klara vid typ halv 11 och då gick jag direkt hem till Julle för att väcka honom och dra och träna. MEN, för första gången så orkade han inte, så vi hängde lite bara, och drog sen till Camilla.

Vi lagade pannkakor. Eller ja, jag lagade pannkakor, för jag och Joel ville inte äta skräpmat som Camilla ville, så då sa jag att jag kan laga nåt. Så jag ställde mig och stekte pannkakisar med världens minsta stekspade. Men gott blev det, oh ja, och sen kollade vi Ice Age till maten, och C somnade under mitten eller så. Sedan när vi var klara ville vi göra nåt mer, så vi reserverade biljetter till Kommisarie Späck, och våldsrastade Camillas hund först. Sen drog vi oss upp och lekte "gul bil" tills vi kom fram. Väl där tog vi en matbit och sen satte filmen igång.

Om någon har sett "När skinkorna tystnar" - en parodi på skräckisen med i princip samma titel, så är denna likadan. Helt underbar, så min humor, allt roligt händer hela tiden, och så överdrivet :P. Men den var bra!

Efter det drog vi oss tillbaka, och jag och Joel satt hemma hos mig en stund, och nu har jag precis skjutsat ner honom till sig, han ska jobba tidigt, så jag har bilen på min parkering.

Imorgon blir det städa, sen fotboll på eftermiddagen/kvällen!

Undertecknat
Stoffiieeiee

Studenter och gitarrer


Kom just hem ifrån ett sjudundrandes party på The Strip. Igelstaviken (<3) och Wendela Hebbe hade slutfest där samtidigt, och jag och Joel gav oss ut i vildmarken för att festa på. Tror jag kände i princip hälften, så det vart lyckat, med många hängande studentfirande runt nackar och halsar. Underbart! :D

Jag gick sen hem från krogen med Joel, och hämtade min gitarr hos honom, och sen gick jag, som den trubadur jag är, hela vägen hem och spelade på min gura. Tur kanske att ingen såg mig, men det var spännande :D.




På menyn innan stod kycklingsallad. Börjar bli mer och mer inne på Low Carb dieten! Heja heja! :D

 



Undertecknat
En halvpåverkad men lycklig kille i unga åren

PARTY!!!


Oj oj oj, nu börjar det hända grejer. Festen i augusti kommer bli fantastisk! Vi har fått så otroligt grymma grejer att använda så det är inte klokt! Jag ska berätta:
  1. 2-3 Dj:s kommer varva under kvällen, med Lance Carell (DJ/producent/) i täten! Ordningsvakter och en professionell Mingelfotograf är också inhyrda.
  2. Ljud- och ljusanläggningen har vi hyrt in från en av Sveriges största leverantörer. Denna anläggning spöar skiten ur alla klubbar. Vi har två projektorer, laserljus, rökmaskiner av två olika varianter, färgskiftare, stroboskop (2 st, för er som inte vet vad det är så är det såna man kallar "Epilepsiljus")...
  3. Interiören kommer följa vårat tema, vilket är bokstaven B.
  4. MISSA INTE DENNA FANTASTISKA FEST!
Undertecknat
En förväntansfull partyprisse!

"God Morgon"

Jag vaknade för ungefär 1 timme sen. Helt slut sen igår. Skräckfilm + Beachvolley = Slitsamt! Men det var kul!
Jag trodde ju dock att jag hade sett The Grudge 2, men jag kände inte igen den... Så jag hade ju inget att vara beredd på! Däremot kan jag ju säga att 1:an är MYCKET värre, så nu blir det att ladda upp med den för nästa gång :D.

Nu sitter jag och käkar frukost, steker i solen och bara är. Idag blir det till att visa lokal för mina DJ:s och sen träna med Joel igen. Vi är riktigt duktiga tycker jag :D. Så DJ:s kommer vid 19:00 ungefär, och sen ska vi kolla lokalen, och efter det träning. Innan dess är det bara att sitta och vänta in svar från Scania, som jag hoppas på...

Sportscamp börjar närma sig också, jag har redan fixat rekvisita till mig och Nyllet, det blir en kamp till döden... Eller åtminstone tills den andra inte orkar mer! :). Hoppas att tröjan uppskattas, för som jag har slitit!!

Undertecknat
En för dagen ganska pigg och glad Stoffe :)

Kom nyss hem

Jag har precis varit och spelat volleyboll, och även då tittat på skräckfilm. Vi spenderade säkert 1 timme med att försöka få igång skiten, när alla aparater helt plötsligt krånglade. Ingen sladd hit, inget usb dit... Men till slut ville vi bara se filmen, så vi satte oss och kollade på datorn istället.
The Grudge 2 blev det, eftersom att 1:an krånglade på min dator. Den var i Bluray format, så datorn hängde inte med... Måste verkligen skaffa mig en bättre, men det blir prio 132 eller nåt.. Nu är jag hemma i alla fall, och jag ska försöka sova. Dessa Grudge-filmer alltså, bästa ever! Det är dom enda filmerna som får mig att bli mörkrädd!

Nu ska vi ta en macka och titta på nåt kul, så man kan sova :D.

Undertecknat
Världens fegis!

Bankkort, Gym och Nyttig lunch!

Jag hade ställt klockan på 9:00, men jag snoozade "lite". Så kl 9:55 väckte Joel mig med ett telefonsamtal och sa att han kommer och hämtar mig om 5 minuter. Jag tänkte bara; "Faaan.....". Men det gick fort, som tur var så hade jag och syrran min lagat pannkakor igår, så det fanns kvar. Så slängde i mig 5 pannkakor och sen kom Joel och stressade på mig, ivrig att komma iväg och träna. Sen var vi där i ungefär 2 timmar och pumpade, helt slut i kroppen nu, och efteråt bar det av ner mot stan.

Men först upp till mig för att dumpa av lite grönsaker som jag köpt. Samtidigt fick jag också brev, det var min kortkod som kommit. Tror inte jag har berättat detta, men jag blev av med mitt bankkort för en vecka sen ungefär. Så när det var spärrat och nybeställt var det bara att leva snålt. Men i fredags fick jag mitt kort, och idag kom koden, så nu kan man börja betala tillbaka pengar till de jag lånat pengar av. Heja heja!!

Vi drog till Joel, ställde bilen, och gick sen för att återlämna tre filmer han hade hyrt. Sen drog vi oss till Sandy's för att smälla i oss en redig sallad, grymt gott, och nyttigt som vanligt :). Efteråt blev det att gå hem till Joel igen, hämta hans dator och nu sitter vi hemma hos mig och laddar ner film :). The Grudge filmerna ska ses, även 3:an, för den har jag inte sett ännu! Måste bara ha någon att se den med, så man kan skrika i varandras öron! :D

Nu väntar jag in kvällen, då det kanske blir beachvolley! Vinnas skall det, och slitas kommer det :P.

Undertecknat
En utmattad obstinat kille i 20 år och 11 månaders åldern.

Re-awakening the blogg


Herregud vad länge sen det var jag tittade in här! Jag hade ärligt talat glömt bort att jag hade en blogg, men nu kanske det är dags att uppdatera lite. Har ju sett att 1 person läser denna i alla fall.

På senaste tiden har jag inte mått så jättebra... Jag sover dåligt, jag äter oregelbundet, jag har svårt att sysselsätta mig med saker. Däremot mår jag bättre i kroppen än tidigare, mycket beroende på att jag regelbundet nu går till gymmet med Joel, och jag har gått upp i vikt (Detta är bra, för jag vägde ganska lite förut) så jag känner att jag börjar få ordning.

Har varit på intervju på Scania också härom veckan, det gick bra, och det verkar som ett bra jobb att hålla sig i form med. Jag har dessutom varit på hälsokontroll på samma jobb, och nu inväntar att dom skall höra av sig. Hoppas bara att det går vägen!

När det gäller sommarplaner så har jag massor att fixa med.
Sportscamp som går av stapeln vecka 26-27, hoppas på att kunna åka dit så inte jobbet krockar.
Sommarjobb på ISS om det nu är så att jag inte får Scaniajobbet, och då har jag grejer att göra fram till vecka 33.
Födelsedagsparty a la ENORMO den 14:e augusti, jag och Joel gör för första gången det vi kanske borde gjort redan förra året :P. Vi kombinerar våra 21-årsdagar och gör en stor fest med DJ, dansgolv, lokal, vakter och hela fadderuttan! Hoppas bara att alla kan komma, så vi får ett bra party. Temat på festen har vi också bestämt, vilket blir "Bokstaven B". Detta innebär att alla måste komma utklädda till något som börjar på B. Helt enkelt så kan man komma som; Barack Obama, Boll, Banan, Bolero, Bajs, and so on... Alla möjligheter finns!

Jag och Joel har också, med festen som slutmål, tänkt att komma i form båda två, så gott det bara går. Det har börjat bra! Jag har gått upp i vikt och känner mig bättre i kroppen (Det syns att man tränar, som alla killar vill :P), och Joel har gått ner ungefär 2 storlekar på ungefär 2 veckor! Grymt! Och imorgon bitti kör vi igen, sen ska vi äta sallad till lunch! Wiehaow!

Undertecknat
En Stoffe med framtidsutsikter :)

RSS 2.0