Datorn på service

Det enda som kan gå fel just nu har just gått fel. Datorn kraschade.. Så nu är den inskickad på service och återkommer någon gång inom dom närmaste 2 veckorna. Därför har jag inte uppdaterat bloggen, och ber om ursäkt för det, mina kära läsare! :D
Så nu lånar jag D:s dator, men ska inte skriva så mycket. Ni får helt enkelt stå ut med tystnaden ett tag. Jag har i alla fall fått besked av a-kassan att dom fått in mina kassakort. Och det är bra, för då kanske jag börjar få ersättning snart :P. Skulle vara bra. Sökandet efter jobb fortsätter, och jag hoppas på allt möjligt. Om någon som läser detta vet något om nåt jobb eller så, please notify me!!

The voice, Skogaholms och nyponsoppa

Min första riktigt tidiga morgon utan att jag ska iväg någonstans! Kände att jag kanske behövde komma upp lite tidigare och käka frukost och lunch i vanlig tid. Kan ju vara därför jag fått ont i magen, då jag ibland ätit frukost så sent som kl 2. Jag är van vid frukost, lunch, "mellanmål", middag, kvällsmat och "nattmacka". Så jag m¨ste börja med att gå upp tidigare i alla fall! :D

Ska äta lunch med J och D idag, vi fick hem rabatter på Max, och eftersom att det är ca 200 meter ner dit så kan jag offra mig! Tänkte köra Friscomål, då kunde man köpa ett och få en gratis burgare på köpet. D får köpa så tar jag hamburgaren. Han skulle ju ändå köpa den ;). Jag har ont om pengar, så jag måste försöka snåla och snylta så mycket som möjligt, trots att jag inte vill. Hårda tider!!

Halsen är bättre, men hostar något förjävligt. Tror det börjar bli bättre med febern också, ska kurera mig ordentligt idag, så att jag åtminstone kan åka med till matchen imorgon. Nykvarn - Axberg, Lördagen den 14:e, 14.00 i Björkesta. Viktig match!! Hoppas det dyker upp folk!

Undertecknat
Stoffe

Skorpa!

Haha, jag rev upp ett brännmärke idag, skulle ta på mig en strumpa och blev sedan väldigt förbannad att jag tappade greppet. Man skulle kunna säga att jag "gröpte ur" skorpan, och det bara rann blod. Uschabuscha!! Så nu har jag plåstrat om mig, och börjar min rehabilitering! ;).

Vi har också handlat mat idag, och det vart inte lite.. Vet inte varför, men vi lyckas alltid spendera så jävla mycket varje gång vi handlar. Idag blev notan 1277:-. Helt sjukt. Och hämtade även nackkuddar till soffan, som legat på Mio ett tag. Nu ser det bättre ut!

Dagens citat:

"Vi måste fan ha mest mat av alla ungkarlar i världen!"
"Varför kan dom inte modernisera dom här självscannarna, och fixa USB-ingångar på dom så man kan lyssna på musik?!... Och en klocka!"

Undertecknat
Stoffe

Mio, mitt Mio...

Ja, smset kom nyss, från Mio. Nu ska jag ta en tripp och åka och hämta mina nackstöd till soffan, det är dags nu. Trots att jag egentligen inte har råd just nu, så måste jag ändå hämta dom någon gång, för jag behöver dom.

J kommer över, hoppas han vill följa med! :).

Igår kom C över med godis, febertermometer och Strepsils tabletter mot halsont. Mycket uppskattat! Tack! =). Sedan kom mor min och hämtade mina a-kassepapper och skulle posta dom dagen efter. Nu hoppas jag att det går bra också, så att jag äntligen får pengarna jag så desperat behöver!

Undertecknat
Stoffe

Godis!!

Jag vet inte om det är bristen på dagsljus och frisk luft, men jag har konstaterat att godis är det absolut bästa som finns för tillfället. Det som är sämst för tillfället är bristen på det... Jag vill bara ha godis, och om någon är på väg hit sen och läser detta, ta med lite! :D:D.

Precis diskat upp efter min middag, som bestod av fläskkotletter och fullkornsfusilli, med 4 ½ salladsblad. Det extra ½ salladsbladet var godast. Nu grämer jag mig i datorstolen och yttrar högljutt min tillfredställelse i form av gas från magen... Ja, precis..

Dagens citat:
"Som du sa igår... Väggarna är ganska tunna." "Ja, eller så är dörren för tunn..."

Undertecknat
Stoffe

Förkyld

Nu har "halsontet" utvecklat sig, och nu har jag en förkylning också... Det går verkligen inte att hålla sig frisk just nu verkar det som. Uschabuscha!





Har varit riktigt duktig idag dock. Har nu fått intyget från D, skickat det till M som skriver ut det, så ska jag skicka iväg det till a-kassan när jag får det. Äntligen börjar det hända saker!
Har dessutom tagit hand om "berget" i köket, som bildats allt eftersom, på grund av att någon speciell inte diskar efter sig ;). Men det är löst, och nu ser vardagsrummet inte ut som hej kom och hjälp mig heller.

Nu ska jag hitta något att äta, hoppas det finns något! Sugen på lite pasta med köttfärs eller något liknande... Mums!

Undertecknat
Stoffe


Beautiful Day


Jag har en, för tillfället, ny favoritlåt. Beautiful Day med U2. Underbar låt, får mig på bättre humör! :)

Vaknade imorse med ont i huvudet, och halsen värker.. Men febern är nog på väg ner tror jag, för jag känner mig inte så varm längre. Ska se till att kurera mig så gott det går.

Jag tror att jag har sänkt immunförsvar, jag måste ha det. För så här mycket har jag inte varit sjuk tidigare, blir typ sjuk över minsta lilla. Magsjuk två ggr och nu halsen, på bara 3 veckor... :(

Undertecknat
Stoffe

Feber

Nu har jag feber och hosta också, inte bra. Precis börjat få lite flyt med extrajobb hos A, och ordning på papper som skall till a-kassa och så. Och då är det enda som kan gå fel, att jag blir sjuk. Och vad händer?.. Jo, D är ju lite småkrasslig, eller har varit rättare sagt, och då får jag hans sjuka istället. Hostar, feber, trötthet, ont i hals och så. Uschabuscha!!

Undertecknat
Stoffe

That 70's show

Satt och tittade på tv, så kommer D hem och slår på 4:an. Nu tittar vi på That 70's show, och det är så jäääkla bra!! Underbara tv-serier!

Top 5 Sit-Coms:
1: How I met your mother
2: That 70's Show
3: Scrubs
4: 2 ½ män
5: Jims värld

Någon annan som har en bra serie? =)

Undertecknat
Stoffe


Ska bli bättre på att uppdatera

Ja det ska jag, defenitivt. Kommer uppdatera så ofta jag kan!

By the way, disken här hemma börjar växa. När jag flyttade hit så var det enkelt för mig att bara diska undan det jag precis använt. Nu börjar berget växa, och detta pga att min Pombo* är van att ha diskmaskin och bara staplar det han använt! No offense D, men så är det faktiskt ;).

*Ett nyuppfunnet ord som jag anser är en kombination av "Pojkvän" och "Sambo". Använder skämtsamt det uttrycket för att benämna D! ^^

Undertecknat
Stoffe

Dålig på att uppdatera

Ja, det är precis vad jag är. Men det är så mycket som händer just nu, man hinner knappt ta det lugnt och bara vara på kvällarna.

Har nu i några veckor försökt få tag på arbetsgivarintyg från Södermanlands Innebandyförbund. Behöver detta för att kunna söka A-kassa. Men det går segt. Inget svar på mejl, inget svar i telefon... Så nu har jag ringt världens bästa domare D och han fixar det så snart han kan säger han. Guld värd!

Sedan har jag nu fått chansen att hjälpa A på jobbet, så jag har något att göra på dagarna, och dra in lite kosing för hyran. Typiskt nog är D lite sjuk (Men jobbar), och jag tror att jag börjar bli smittad, för jag mår lite halvrisigt. Men jag ska kämpa på!

Nu sitter jag och kurerar min hals med te och soppor, ska försöka bli bra så snabbt som möjligt...

Undertecknat
Stoffe

RSS 2.0